E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
machingo.com Yayına Başladı

Endüstri ve sanayi dünyasını kapsayan, yeni nesil yayıncılık politikası ile yayın yapacacağımız machingo.com’u sizlere tanıtmaktan mutluluk duyarız.

 

Kuruluşumuzun amaçları:
• Makine endüstrisi ve sanayi dünyasına hitap eden, her sektöre özgü içerikler üretmek ve yayınlamak.

• Robotik, yapay zeka, endüstri 4.0, metaverse, blockchain, internet 3.0, otomasyon  ve geri dönüşüm alanlarının sanayiye ve iş dünyasına etkilerini kapsayan yayınlar yapmak. 

• Kadın ve çocuk hakları, hayvan ve doğa sevgisi, eğitimde fırsat eşitliği gibi konuların hassasiyeti ile yayınlar yapmak. Ve uluslararası etik kurallar çerçevesinde bir yayın politikası izlemek.

• Yayın politikası gereğince, daha yaşanılabilir bir dünya ve daha mutlu bir topluluk ilkesinden ödün vermemek.

 

Ayrıca, sektörel konuları editörleri ile işleyen machingo.com, haberler, araştırmalar, duyurular, röportajlar, videolar, podcast’lar ve daha bir çok şekilde yayınlar ile zengin bir içeriğe sahip olacaktır. Her sektöre özgü içerik kategorisi ve yayın takvimi ile, güncel iş dünyasının ihtiyaçlarına hizmet verecektir.

 

Sektörün öncü yayın organı olmayı hedefleyen machingo.com, içerik hizmetlerinin yanı sıra, etkileşimli dijital çözümler, webinar ve zirveler, konferans ve sektörel eğitimler ile de kullanıcılarının ihtiyaçlarına geniş bir yelpaze sunacaktır.

 

Daha güzel yarınlarda sizlere daha güzel haberler vermek dileği ile.

Paylaş Tweet Paylaş
1093 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM