E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kaba Freze Uygulamalarında ZETAtec 90N ile İşler Artık Daha Kolay!

boehlerit

Boehlerit’in geliştirdiği yeni ZETAtec 90N frezeler ile kaba freze uygulamalarındaki uç maliyetleri önemli bir şekilde aşağıya çekilerek üretim maliyetlerinin azaltılması hedeflenmiştir.

 

Boehlerit’in tüm freze programlarında olduğu gibi ZETAtec 90N frezelerde de üst düzey üretim teknolojisi kullanılarak  en ince detaylara kadar hesap yapılmıştır.

 

ZETAtec 90N özellikle kısa talaş veren basit çelikler ve döküm malzeme kullanıcılarına önemli çözümler sunmaktadır. Toplam 6 kesici kenarı sayesinde sağladığı maksimum verimlilikle üretim maliyetlerini aşağı çekmenin yanı sıra negatif geometrisi sayesinde kullanıcaya  kararlı ve güvenli işlem ve pozitif talaş açısı ile yumuşak kesim sağlamaktadır.

 

PVD kaplı BCP25M kalitesi, alaşımlı ve alaşımsız çelikler ile paslanmaz çelikler için geliştirilmiştir.

 

PVD kaplı BCP35M kalitesi ise daha sünek çelik freze kalitesi özellikle kuru freze uygulmalarında düşük ve orta kesme hızları için geliştirilmiştir.

 

Çelikten döküme hatta alüminyuma kadar neredeyse tüm malzemeler için kullanım kolaylığı sunan ZETAtec 90N  BCM35M frezeler ile kaba uygulamalarda kullanıcılar daha rahat kesim imkanı bulacaklardır. ZETAtec 90N  frezelerin en önemli özelliği; negatif geometriye rağmen doğrusal ve helisel olarak ilerleme imkanına sahip olmalarıdır.  

 

Kaba freze operasyonları için Boehlerit ZETAtec 90N’i tercih eden kullanıcılar,  düşük maliyet ve  etkin  çözüm için doğru bir  seçim yapmış olacaktır.

Paylaş Tweet Paylaş
1780 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM