E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
“Boehlerit Türkiye’den Kalıpçılık Sektörüne Yönelik Ürünler”

Model ve kalıpçılık sektörüne uzun zamandır takım ve uç üreten Boehlerit, üstlenmiş olduğu lider tedarikçi rolünü yeni üretmiş olduğu takım ve uç sistemleri ile sürdürmeye devam ediyor. 

 

Yeni düzenleme ile EMO’da lansmanı yapılan “Model ve Kalıpçılık” kataloğu ile kesici takım ürün yelpazemizde yeni bir ürün kulvarı açılarak kullanıcılarına kolay bir kullanım imkanı sunulmaktadır.

 

Çok amaçlı takım sistemlerinin yer aldığı DELTAtec90P ürün grubuna küçük çaplı takım ve uçları da ilave eden Boehlerit, BALLtec küresel kesici uç geometrileri ile finiş ve yarı finiş uygulamalar için ideal çözümler sunmaktadır. Özellikle düşük vibrasyon ve kesme kuvvetlerine sahip yeni geometriler ile yumuşak kesim sağlandığı gibi aynı zamanda çok düzgün bir işleme yüzeyi elde edilmektedir. Bu takımlar aynı zamanda teknoloji partnerimiz Bilz’in geliştirdiği vibrasyon önleyici VIDAT uzatma takımları ve Boehlerit sert metal tutucular ile uyumlu bir şekilde çalışabilmektedir. BALLtec takım sistemleri, sert metal tutucuların yanı sıra hassas taşlanmış, özel dizayn edilmiş çelik tutuculardan oluşmaktadır.

 

Bir başka yeni takım sistemi RHOMBICtec  (16-42 mm) finiş uygulamalar için geliştirilmiş, 90 derece , yüzey  ve kontur freze işlemleri için uygun çözümler üreten,model ve kalıpçılık sektörünün beğenisini kazanmış bir takım sistemidir. %3 Co içeren ultra ince tanecik yapısına sahip BCH03M kalitesi ile 65 HRC sertliğe kadar sertleştirilmiş çelikler rahatlıkla işlenebilmektedir. ISO 00P yuvarlak uçlu takım sistemlerinde de kullanılabilen bu kalite ile birlikte BCH05M kalitesi yüksek hız frezeleme uygulamaları için geliştirilmiş bir kalitedir. Bu üç yeni frezeleme sistemi ile çelik ve döküm malzemelerin üstün performans ile işlenmesi hedeflenmiştir. BCH10M, yeni üniversal freze kalitesi bu üç freze sisteminde kullanılabilen ortak bir kalitedir.

Paylaş Tweet Paylaş
1594 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM