E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
İstanbul Isıl İşlem A.Ş.’nin i-nit® Markası ile Ürettiği ilk Plazma Nitrürleme Fırını i-nitcold-800 Gönderime Hazır

İstanbul Isıl İşlem A.Ş., 1993 yılından bu yana ısıl işlem faaliyetinde bulunduğu Plazma Nitrürleme alanında, 2019 yılı itibari ile  fırın/proses/tesis üretimiyle de hizmet vermeye başlamıştır. 

 

Kendi tescilli markası olan i-nit® ile ürettiği; Ø 1000 mm x Yükseklik 1000 mm faydalı ölçülere 800 kg yükleme kapasitesine sahip olan i-nitcold-800 model fırının proses uygulama testlerini de başarı ile tamamlayarak müşteri fabrikasına sevk etmeye hazır hale getirmiştir. i-nit® markası, sıcak duvarlı, soğuk duvarlı ve laboratuvar ölçekli fırınlar ile nitrürleme fırını ihtiyaçları için de yerli bir alternatif olarak pazarda yerini almıştır. 

 

i-nit® Puls Plazma Nitrürleme Sistemleri
Düşük işlem sıcaklıkları, bölgesel sertleştirme olanağı, yüzey metalurjisini ayarlayabilme esnekliği, sessizliği, çevre dostu özelliği, tekrarlanabilirliği, vakum fırınlarında yapılmasının avantajları ve çevre-kullanıcı dostu özelliği ile Nitrasyon alanında önemli üstünlükleri olan Plazma Nitrürleme Fırınlarını 2019 yılına kadar sadece kendi ihtiyaçları için üretmekte olan İstanbul Isıl İşlem A.Ş., 2019 yılında aldığı kararla ürün haline getirmeye karar vermiş ve de i-nit® markalı ilk Puls Plazma Nitürleme fırınını 2020 yılı Mayıs ayı itibari ile tamamlayarak piyasaya sunmuştur.

 

i-nit® Plazma Nitrürleme Fırınlarında; birkaç gramdan birkaç tona kadar değişik ağırlık ve ebatlardaki parçalara uygulanabilen Plazma Nitrürleme/Nitrokarbürleme işlemi ile, paslanmaz çelikler ve dökme demirler dahil her tür demir esaslı malzemeyi kolaylıkla nitrürlemek mümkündür.  

 

İstanbul Isıl İşlem A.Ş., 25 yıllık Plazma Nitrürleme/Nitrokarbürleme alanındaki bilgi birikimi ve deneyimini i-nit® markası ile ürettiği fırınlarla hizmete sunmaktadır.

 

i-nit® Plazma Nitrürleme Fırınları; kolay kullanıcı arayüzü ile PLC kontrollü olarak çalışmakta, hazır  programlar sayesinde müşteri ya da iş bazında standart üretimler yapılabilme olanağına sahiptir. Bunun yanı sıra i-nit® Plazma Nitrürleme Fırınları tamamen manuel ya da yarı otomatik çalıştırma seçeneklerine de sahiptir.

 

İşlemler sırasında ya da proses tasarımı sürecinde kullanıcının ihtiyaç duyacağı destek için İstanbul ısıl İşlem A.Ş. 25 yıllık deneyimi ile de müşterisinin her zaman yanında olacaktır. 

 

i-nit® bir İstanbul Isıl İşlem A.Ş. markasıdır.

Paylaş Tweet Paylaş
1452 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM