E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
voestalpine High Performance Metal Türkiye Isıl İşlem Teknolojisiyle Fark Yaratıyor

Merkezi Avusturya’da bulunan uluslararası voestalpine Grubu’nun Yüksek Performanslı Metaller Bölümü’nün Türkiye satış şirketi olan voestalpine High Performance Metal Türkiye, özel çelikler alanında teknolojik ürünlere odaklanıyor. voestalpine High Performance Metal Türkiye, ısıl işlem teknolojisiyle de sektörde öne çıkıyor.    

 

Türkiye’nin ilk ve tek çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama sağlayıcısı voestalpine High Performance Metal Türkiye, müşteri odaklı bir yaklaşımla faaliyetlerini sürdürüyor. voestalpine High Performance Metals Division Grubu’nun Türkiye’deki satış şirketi olan voestalpine High Performance Metal Türkiye, yaklaşık 30 yıldır ülkemizde faaliyet gösteriyor ve özel çelikler alanında teknolojik ürünlere odaklanıyor. Şirket, takım çeliği, yüksek hız çeliği, özel malzemelerin yanı sıra ısıl işlem, desen, PVD kaplama ve katmanlı üretim çözümleri gibi katma değerli hizmetleri de pazara sunuyor. 

 

Son teknoloji vakum fırınlarıyla tüm Türkiye’ye hizmet veriyor
Kocaeli TOSB, İzmir Kemalpaşa OSB, İstanbul Silivri OSB ve Bursa OSB olmak üzere dört ayrı yerde çelik servis ve ısıl işlem tesisi bulunan şirket, bu bölgelerden tüm Türkiye’ye 20’yi aşkın son teknoloji vakum fırınıyla hizmet veriyor. Otomotiv, beyaz eşya, tüketici ürünleri, inşaat, ambalaj, havacılık ve enerji gibi pek çok sektöre hizmet veren voestalpine High Performance Metal Türkiye, gelişen ve değişen teknolojiyi takip ederek geleceğe yön veriyor.

 

Tüm proses kayıtlarına yıllar sonra bile ulaşılabiliyor
voestalpine High Performance Metal Türkiye çeşitli hacimlerdeki fırınları ile 1500kg’a kadar olan farklı boyut ve ölçülerdeki malzemeleri kendi tesisinde uzman kadrosu ile malzeme cinsi ve boyutlarına göre sınıflandırarak hizmet veriyor. NADCA standartlarını garanti ederek, sürekli kayıt sistemi sayesinde ısıl işlem prosesinin tüm aşamalarını kayıt altına alarak sürdürülebilirlik ve yüksek kalite sunuyor. Bu sayede yapılan işlem ile ilgili tüm proses kayıtlarına yıllar sonra bile ulaşılabilirken, müşterilerin de ürünlerinin güncel durumuna dair online olarak anlık bilgi almasına ve bütün ısıl işlem sertifikalarına ulaşmasına da olanak sağlıyor. 

Özel yüzey işlemleri ile malzeme performansı maksimuma çıkıyor
Isıl işlemde uygulanan sertleştirme işlemine ilave olarak, kendi geliştirdiği özel yüzey işlemleri ile malzeme performansını maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Bu özel işlemler kategorilerine göre; Alexnit – Alüminyum ekstrüzyon kalıplarına, Plasnit – Plastik kalıp çeliklerine, Dietox ve Oksidasyon – Metal enjeksiyon kalıplarına uygulanan işlemler olarak öne çıkıyor.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan voestalpine High Performance Metal Türkiye Isıl İşlem İşletme Müdürü Eser Çiçek, “İş ortaklarımız ile birlikte her zaman yeniliklere açık olarak, gelişimi ve değişimi beraber planlayarak ve yaşayarak yol alıyoruz. Tüm çalışmalarımızda önce müşteri ilkesini benimseyerek ve yaptığı işi sahiplenerek çalışmak, şirketimizin öncelikli prensiplerini oluşturuyor. Sektörde fark yaratan ısıl işlem teknolojimizle de bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da öncü çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Paylaş Tweet Paylaş
996 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM