E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Güvenal Kalıp 20. Seminerini Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesin de Gerçekleştirdi

güvenal kalıp elemanları

Yaklaşık 3 yıl önce  ‘’Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır ’’  sloganı ile çıktığımız paylaşım / tanıtım yolunda 20. durağımız Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi oldu. 

 

Güvenal Kalıp Teknik Müdürü Sezgin UZCAN tarafından sunumu ile 27.Şubat 2020 de  gerçekleşen yaklaşık 3 saatlik seminerde yoğun katılımları ile gerçekleşti. Güvenal Kalıp Teknik Müdürü Sezgin UZCAN konu ile ilgili –“ bizlere eşlik eden, konularında uzman öğretim üyeleri ile geleceğin Mühendis adaylarının ilgileri ve  ‘’Kalıp Üretiminin Günümüz Dünyasındaki yeri ve üretimde standart parça ve yan sanayii kullanımının zaman yönetimine katkıları’’ konularında bilgi ve farklı deneyimlerin  paylaşımına meraklı ve istekli olmaları, ülkemizin geleceğine yönelik umutlarımızı bir kat daha arttırdı. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Paylaş Tweet Paylaş
1465 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM