E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Gf-Erkan CNC Yeniden Birlikte

Dünyanın önde gelen makine, otomasyon çözümleri ve hizmet sağlayıcılarından biri olan İsviçre firması GF Machining Solutions ile 20 yıldır, takım tezgâhları ve üretim çözümlerinde Türk sanayisine hizmet sunan Erkan CNC bir araya geldi.

 

Erkan CNC yetkili ortak olarak GF Machining Solutions’ın eksiksiz ürün yelpazesiyle, tek bir makineden akıllı fabrika projesine kadar her çözümü sunacak kapasiteye sahip olduğu belirtildi.

 

Yapılan açıklamada, GF Machining Solutions’ın mevcut müşterileri her türlü hizmeti bu tarihten itibaren, Türkiye’deki yetkili temsilcisi Erkan CNC Teknolojileri Şirketinden alacağı ifade edildi.

 

Yeni organizasyonun, GF’in ve müşterilerinin birbirine erişimini genişleteceği vurgulanarak uygulamalar, test kesimleri, dijital çözümlerdeki uzmanlığın daha fazla müşteri kullanımına sunulacağı kaydedildi. Müşterilerin üretim deneyimlerini geliştirmek için çözümlerin güçlendirilerek genişletildiği ifade edildi.

 

İş birliği anlaşmasını İsviçre firması GF Machining Solutions’ın Genel Müdürü Thomas Wengi ile Erkan CNC Yönetim Kurulu Başkanı Osman Baykuş imzaladı. 

 

“Deneyim ve fırsatlarımızı birleştirdik”
Türkiye’de Erkan CNC ile geçmişte uzun yıllar birlikte başarılara imza attıklarını ifade eden Thomas Wengi, “Şimdi deneyimlerimizi ve fırsatlarımızı tekrar birlikte çalışmak için bir araya getirdik. Geçmişte deneyimlediğimiz başarılı hizmetin daha çok müşteriyle buluşması için harekete geçtik. Daha iyi çözümlere daha fazla müşterimiz sahip olmalı diye düşünüyoruz. Bu beraberlikle Türkiye pazarında müşterilerimize yüksek kaliteli, akıllı üretim çözümlerinden oluşan bir gelecek sunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

“Amacımız en üst düzeyde hizmet”
Türk sanayisine yenilikçi, sürdürülebilir ve kaliteli bir hizmet verme gayesinde olduklarını kaydeden Osman Baykuş ise “Global takım tezgâhları sektörünün önemli aktörlerinden biri olan GF ile tekrar bir araya geldik. Bu birleşmeyle beraber, üretimde verimliliği artırmak ve teknolojik anlamda üreticilerimize en üst seviyede farklı çözümler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş Tweet Paylaş
1141 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM