E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Yeni Nesil Endüstri Yayıncılığı: Machingo

Kuruculuğunu Semih Doğan’ın üstlendiği Tepro Makine A.Ş. 30 yılı aşkın süredir plastik sektöründe makine tedariği ve üretiminde faaliyet gösteren lider kuruluşlarından biridir.   Tecrübelerini sürekli olarak yenilenebilir bir bakış açısı ile değerlendiren, uluslararası ölçekte projelere imza atan ve teknolojik gelişmelere her daim açık olan Tepro Makine, bu özellikler neticesinde daha da bütünsel bir kuruluş unvanını elinde taşıyor. Tüm bu deneyimler ışığında Semih Doğan’ın kurmuş olduğu Tepzone A.Ş. firması çatısı altında yeni nesil endüstri yayıncılığı yapan machingo.com kurulmuştur. 

 

Sertan Özant’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı machingo.com endüstri ve sanayi dünyasını kapsayan yeni nesil yayıncılık politikası ile yayın yapmaktadır. Yayın politikası çerçevesinde sektör ayrımı yapmaksızın makine endüstrisi ve sanayi dünyasına hitap eden içerikler üretmeyi ve yayınlamayı kendisine ilke edinmiştir. Günümüz dünyasında ön plana çıkan robotik, yapay zekâ, endüstri 4.0, metaverse, blockchain, internet 3.0, otomasyon ve geri dönüşüm konularını doğru bilgiler ışığında okuyucuları ile paylaşmaya çalışmaktadır. Çünkü doğru kanallar yoluyla doğru bilgiye erişimin önemli olduğunun farkındadır. Ayrıca sektörel konuları editörleri ile işleyen machingo.com haberlerden fuar ve zirve takvimine, araştırmalardan duyurulara, röportajlardan podcast’lere ve daha birçok şekilde yayınlar ile zengin bir içeriğe sahiptir.  Alanlarında önemli başarılara imza atmış olan değerli isimler köşe yazılarıyla birlikte bizlerle birlikte. 

 

Bunların yanında machingo olarak sosyal sorumluluk konularını da es geçmemekteyiz. Bu sebeple kadın ve çocuk hakları, hayvan ve doğa sevgisi, eğitimde fırsat eşitliği gibi konuların hassasiyetini taşıyan yayınlar yapmaktayız. Aynı zamanda uluslararası etik kurallar çerçevesinde bir yayın politikası izlemekteyiz. Tüm bu çabaların temelinde daha yaşanılabilir bir dünya ve daha mutlu bir topluluk hedefiyle hareket etmekteyiz. Sektörün öncü yayın organı olmayı hedefleyen machingo.com içerik hizmetlerinin yanı sıra, etkileşimli dijital çözümler, webinar ve zirveler, konferans ve sektörel eğitimler ile de kullanıcılarının ihtiyaçlarına geniş bir yelpaze sunacaktır.

 

Sektörde emin adımlarla ilerleyen machingo.com sektörün öncü yayın organı olmayı hedeflemektedir. 

Paylaş Tweet Paylaş
1245 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM