E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Makine Alım Satımında Yeni Soluk: MachineTotal

MachineTotal, Türkiye’nin ilk kurumsal B2B makine alım satım platformu olarak faaliyet göstermektedir. Yeni ve ikinci el makinelerinizi/ekipmanlarınızı alıp satabileceğiniz online pazaryeri platformu olan machinetotal.com, birçok ayrıntıyı göz önünde bulundurarak tasarlanmıştır. MachineTotal’de metal, plastik, paketleme/ambalaj makinelerinin yanı sıra yedek parça ve fabrika ekipmanları gibi birçok kategori bulunmaktadır. Platform, yakın gelecekte daha fazla kategori ile sanayinin tüm endüstriyel alanlarına hizmet vermek için çalışmaktadır. Her kategori için alanında uzman mühendisleri istihdam eden MachineTotal, kategori özellikleri ve makine nitelikleri üzerine yazılım mimarisini inşa etmektedir.

 

Bir teknoloji şirketi tarafından hayata geçirilen MachineTotal’in bünyesinde, 10 kişilik yazılım ekibi ve 15 kişilik satış ekibi bulunmaktadır. Her bir kategori için incelikle çalışan mühendis kadrosunun yanında yazılım ve pazarlama ekibi de yer almaktadır.  Ayrıca sistemli çalışan bu ekiplere, saha destek departmanı da entegre edilmiştir. MachineTotal, İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Konya illerinde faaliyet gösteren müşteri temsilcileri ile yerinde ilan ve üyelik desteği sağlamaktadır. 

 

İlan girişlerinde ürün nitelik sistemi ile teknik detaylar, düzenli bir şekilde kaydedilmektedir. Bu detaylar, makine ve ekipmanların doğru alıcıya en hızlı ve anlaşılır şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. MachineTotal, yeni ve çağdaş bir ürün pazarlama kanalı olarak faaliyet göstermektedir. Tüm kategoriler ve içerikler için standart alınan nitelik sistemi, alım satım işlemlerinin en doğru şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır.

 

MachineTotal, her aşamada müşterilerinin yanında olmayı ilke edinmiştir. Üyelik, ilan yükleme ve ilan yönetimi başta olmak üzere, tüm süreçler için çeşitli iletişim kanallarından müşterilerine destek olmaktadır. Platform, gerektiği durumlarda da yerinde hizmet anlayışı sunmaktadır. 

 

İlan yükleyiciler için çağdaş bir pazarlama kanalı rolü üstlenen MachineTotal hem konvansiyonel hem de dijital medyada pazarlama aktivitelerini yürütmektedir. Ayrıca platform, ilan yönetimi konusunda Google ve diğer dijital mecralar vasıtasıyla satıcılara destek olmaktadır. Bu pazarlama aktiviteleri, alıcılar için yenilikçi ve güvenilir bir platforma ulaşma imkânı sunmaktadır. 

 

MachineTotal, uçtan uca alım satım işlemlerinin takibinin yanı sıra ilan yönetimi, finans, lojistik ve sigorta başta olmak üzere ek hizmetleri ile alışveriş kalitesini üst seviyede tutmaktadır.  Hem satıcı hem de alıcı için en doğru eşleşmeyi bu sayede sağlayabilmektedir.

 

Üreticiler, distribütörler, bayiler ve ithalatçılar başta olmak üzere makine ve ekipman satışı yapan tüm şirketler; MachineTotal platformu üzerinden yeni ve ikinci el ürün alım satımı yapabilirler. Ayrıca elindeki ikinci el makine ve ekipmanları değerlendirmek isteyen fabrikalar, atölyeler ve şirketler de platform üzerinden alım satım işlemini gerçekleştirebilirler.

 

Yakın gelecekte ulusal makine endüstrisinin dijital ihracat kanalı olmayı hedefleyen MachineTotal, yeni dil eklentileri ile yurt dışı pazarına da aynı kalitede hizmet verecektir. 

 

Türkiye’nin ilk B2B makine alım satım platformu olan MachineTotal.com’a lansman süresince üye olmak ve ilan yüklemek ücretsizdir. Ayrıca yine lansman süresince alım satım işlemlerinden komisyon alınmamaktadır.

 

Detaylı bilgi için MachineTotal.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Paylaş Tweet Paylaş
527 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM