E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Yatırım İçin Bekleme; CNC Makine Kirala

Rekabet gücünüzü koruyarak işletme hedeflerinize ulaşmanın bir yolu da makine kiralamak. Önde gelen takım tezgâhları firmalarından Erkan CNC, sanayicilere yeni CNC kiralama hizmetini sundu.

 

Teknoloji yatırımı, yani yüksek bedellerle kaynak kullanımı, sanayicileri en çok zorlayan konuların başında geliyor. Kısıtlı işletme sermayesiyle üretim yapan firmalar makine yatırımını ertelemeyi tercih etmekte. Diğer yandan uluslararası pazarlarda rekabet koşullarına uyum sağlamak teknoloji yatırımı yapmakla mümkün. 

 

Takım tezgâhları sektörünün önde gelen firmalarından Erkan CNC, yeni makine ihtiyacını kiralama modeliyle karşılamak için CNC kiralama hizmetini başlattı. Şirket, KOBİ’lere avantajlı kaynak kullanımıyla geliştirdiği CNC kiralama hizmetiyle, satış prosedürüne göre daha hızlı ve kolay teknolojiye ulaşma imkânı sağlıyor.

 

CNC kiralama modelinde tel erozyon, torna veya işleme merkezi makineleri sıfır veya ikinci el olarak 48 aya varan vadelerle kiralanıyor. Kiralamada eğitim ve bakım desteği ile kira süresince makine değişimi imkânı da sunuluyor.

 

“SİZ İŞİNİZE ODAKLANIN, MAKİNENİZ HAZIR”
Erkan CNC Genel Müdürü Serdar Basri Akgün, CNC Kiralama hakkında “Üretim için makine yatırımı gerekmez, makinenizi seçin, kiralayın, hemen kazanın” dedi. Akgün’ün açıklamaları şöyle: “Yeni makine yatırımı işletmeleri zorlayan bir konu, oysa müşteri taleplerinin beklemeye tahammülü yoktur, üretim ihtiyacını karşılayacak her zaman daha kaliteli, daha uygun maliyetli ve daha hızlı alternatiflerin olduğu rekabet çağında yaşamaktayız. Bu noktada şirket sermayesini optimal kullanmada makine kiralama yeni ve cazip bir seçenektir.” Serdar Basri Akgün, özellikle ekonomik süreçlerin aşırı değişken olduğu dönemlerde makine kiralamanın avantajlı olduğunu belirterek “Proje bazlı işlerde, ikinci el değer kaybı, periyodik bakım, arıza servis giderleri, sigorta ve lojistik masraflarının işletme sermayesinde kalmasını sağlar” dedi.

 

CNC Kiralamanın Başlıca Avantajları
• Üretimin ve rekabetin hızlandığı günümüzde sürekli yatırım yapmanın zorlukları bertaraf etmek.
• Değişken üretim süreçleri olan işletmeler için satın alma maliyetlerinden kaçınma
• İşletme sermayesini hammadde ve işçilik alanlarına kaydırmak.
• Şirket sermayesine her yıl %25 katkı sağlamak
• Arıza ve periyodik bakım maliyetlerinden tasarruf etmek
• Sürekli bakım hizmeti alınan makineden en üst düzey performans sağlamak.
• Yüksek peşinatlar gerekmez.
• Kira faturalarını %100 gider olarak kullanabilirsiniz.
• Şirket sermayenize %25 yatırımlardan tasarruf sağlarsınız. 
• Sigorta ve 2. El riskini firma dışına taşıyabilirsiniz.
• Bilançonuzda yatırımlarınız için borçlanma yapmazsınız.
• Hammadde ve işçilik için finansman oluşturursunuz.

Paylaş Tweet Paylaş
1797 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM