E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Yıldız Kalıp A.Ş 50. Yılında “Ford Otosan Altın Yıldız” Ödülüne Bir kez Daha Hak Kazandı

yıldız kalıp'a Ford Otosan Altın Yıldız ödülü

50 yılı aşkın süredir üstün başarısı ile otomotiv tedarik sanayi sektöründe yurtiçi ve yurtdışı projelerde yer alan Yıldız Kalıp, Ford Otosan tarafından düzenlenen 2020 yılı İmalatçılar Zirvesi’nde en iyi tedarikçiye verilen “Altın Yıldız” ödülünü ikinci kez almaya hak kazanmıştır. 

 

Müşterilerine yenilikçi, ekonomik ve çözüm odaklı hizmetler sunan Yıldız Kalıp A.Ş, 50 yılı aşkın süredir üstün başarısı ile otomotiv tedarik sanayi sektöründe yurtiçi ve yurtdışı projelerde yer almıştır. Tecrübesi ve yeteneği ile sektörünün öncü firmaları arasında bulunan Yıldız Kalıp, Ford Otosan tarafından düzenlenen 2020 yılı İmalatçılar Zirvesi’nde en iyi tedarikçiye verilen ALTIN YILDIZ ödülünü ikinci kez almaya hak kazanmıştır. İmalatçılar Zirvesi içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla 2 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirilmiştir. Altın Yıldız ödülü, Ford Otosan Satınalma Direktörü Tunç Yerli tarafından 19 Ekim 2020 tarihinde firmaya yapılan ziyaret ile Yıldız Kalıp adına Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Yıldız ve Genel Müdür Yardımcısı Ensar Yıldırım’a takdim edilmiştir. 

 

Firma daha önce 2014 yılında Ford Otosan’ın tedarikçi değerlendirme ödül töreninde Altın Yıldız ödülünü almıştı. 2019 yılı değerlendirmeleri ile aynı ödülü kazanarak, 2002 yılından beri Ford Otosan’ın beklentilerini en iyi şekilde yerine getiren Yıldız Kalıp başarısını kıymetlendirmiştir. Bu başarıyla bundan sonraki yıllarda da devamlılığını göstererek yeni projelerde de yer alacağının mesajını vermiştir. 

 

Araçların hızla gelişen teknolojik değişimlerine bağlı olarak üretim yöntemlerinde gelişim göstermek için Yıldız Kalıp tüm süreçlerini yeniden şekillendirmekte ve kendini geleceğe hazırlamaktır. Bu bağlamda Ford Otosan firmasının tedarikçi seçiminde dikkate aldığı ikmal,  denetim, kalite, maliyet azaltma, yeni projelere olan desteği, Ar-Ge İnovasyon çalışmaları, finansal risk yönetimi gibi performans kriterleri göze alındığında bu ödülün ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. 

Ford Otosan tarafından verilen Altın Yıldız Ödülü’ne ilişkin Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Yıldız, “Yarım asırdan beri aynı disiplin ve düzen ile inovasyon gücünü gösteren müşteri beklentilerini fazlasıyla yerine getiren firmam daha nice seneler bu ödülleri almayı başaracaktır. Bu başarının sahipleri olarak tüm Yıldız Kalıp ekibini gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamının geleceğine gönülden inanıyorum. Firma kültürü olan birlikte uyum ile çalışarak ikinci defa aldığımız bu ödül bizim sürdürülebilirliğimizi göstermektedir. Ford Otosan ve diğer müşterilerimizin yurtiçi ve yurtdışı tüm projelerinde sektör beklentilerini karşılayarak yer almaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

 

Ford Otosan tarafından verilen Altın Yıldız Ödül töreninde online canlı bağlantı ile duygularını paylaşan Genel Müdür Yardımcısı Ensar Yıldırım konuşması sırasında, ödülü keyifle ve özlemle bir arada olunan törenlerde almayı fakat tüm dünyanın içerisinde bulunduğu salgın hastalık sebebiyle bunun mümkün olmadığını bildirdi. Teknolojinin verdiği imkanla artık alıştığımız yeni normal çalışma düzeniyle uzaktan da olsa beraber olduğumuzdan bahseden Ensar Yıldırım bir an önce bu salgından kurtulmayı temenni etti. 2002 yılından beri Ford Otosan’ın beklentilerini en iyi şekilde yerine getirme ve dijital dünyaya adapte olma çalışmaları neticesinde 2014 yılında Ford Otosan’ın tedarikçi değerlendirme ödül töreninde Altın Yıldız ödülü alındığından bahsettikten sonra 2019 yılı değerlendirmeleri ile aynı ödülü kazanarak başarılarını taçlandırdıklarını bildirdi. Bundan sonraki seneler içinde bu ödülü almaya aday olacağını belirtip, Ford Otosan yönetici ve çalışanlarına ve Yıldız Kalıp ailesine teşekkürlerini sunmuştur.

yıldız kalıp çalışanlar

Konuşmanın ardından Ford Otosan Satınalma Direktörü Tunç Yerli Altın Yıldız ödülünü iki kere almanın pek bilinen bir durum olmadığından, beş sene içerisinde bu ödülü iki defa alarak Yıldız Kalıp firmasının normalin dışında bir başarı gösterdiğini vurgulamıştır.

 

Alınan bu ödül firma içerisinde sevinç ile karşılanmış olup çalışanların genel görüşleri ortak noktalarda buluşmaktadır. Çalışanlar; geçmişte olduğu gibi gelecekte de basamakları tırmanarak yükselmeye devam edeceklerini, alınan ödülde kendilerinin katkısını görmekten memnun duyduklarını, her türlü faaliyetlerde kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duyulan memnuniyeti dile getirmekteler.

Paylaş Tweet Paylaş
2389 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM