E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
TOS+H Expo 2024 – 5. Türk İş Güvenliği ve Sağlığı İhtisas Fuarı – „İstanbul Sanayi Odası“ ile Başarılı İşbirliği Devam Ediyor

Başarılı geçen TOS+H Expo 2022’nin ardından Messe Düsseldorf ile yerel ortakları Tezulaş Fuar ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) başarıya giden yolda ilerlemeye devam ediyor.  

 

TOS+H Expo, 2 – 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeniden kapılarını açacak. İlgili ziyaretçiler ve konunun uzmanları üç gün boyunca fuarla eş zamanlı düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği konulu sempozyum, sunum ve workshoplara da katılabilecekler. 

 

TOS+H Expo, Türkiye’nin en büyük iş güvenliği ve sağlığı fuarı olup, iş güvenliği ve sağlığı alanında tüm konuları kapsayan, tıptan sanayiye, bilişim ve çevre korumaya kadar tüm sektörlerin aynı çatı altında temsil edildiği tek etkinlik. 

 

İş güvenliği ve sağlığına yönelik ihtisas fuarı olarak TOS+H Expo, üreticileri, alıcıları, bilim adamlarını, iş sağlığı uzmanlarını, bakanlıkları ve kurumları bir araya getiriyor. İstanbul Sanayi Odası, TOS+H Expo’yu ve eş zamanlı düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumlarını yine güncel ve geleceğe yönelik konularla zenginleştirecek. Bu durum, Türkiye ve komşu ülkelerdeki işletmelerde iş kazalarını önleme kültürüne yönelik önemli bir itici güç oluşturuyor.

TOS+H Expo, Messe Düsseldorf ve yerel ortağı Tezulaş Fuar tarafından düzenleniyor. Messe Düsseldorf aynı zamanda Almanya’da dünyanın en büyük iş güvenliği ve sağlığı fuarını organize ediyor.  A+A 2023, 24 – 27 Ekim tarihleri arasında Düsseldorf’ta gerçekleşti ve 2.200 katılımcısı, 80.300 metrekare sergi alanı ile yeni bir rekora imza attı.  

 

TOS+H Expo, kongreler ve workshoplar ile yine ICC’de (İstanbul Kongre Merkezi) yapılacak. Şehrin merkezi konumunda yer alan ICC’ye toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşım sağlanıyor. TOS+H Expo 2022’de 9 ülkeden 111 katılımcı ürün ve yeniliklerini tanıtma imkanı buldu. İhtisas fuarı 58 ülkeden yaklaşık 4.500 ziyaretçi geldi.  

 

Ayrıntılı bilgi: https://www.toshexpo.com.tr/

Paylaş Tweet Paylaş
268 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM