E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
SmartFactory EMO Hannover Fuarındaydı

Yerli ve milli Üretim Yönetim Sistemi (MES) SmartFactory, Avrupa ve dünyanın en büyük ve en önemli Üretim Teknolojileri Fuarı olan EMO Hannover 2023’de her coğrafyadan gelen sektör temsilcilerinin beğenisine sunuldu. Yazılım ve bilişim alanında Türkiye’yi temsil eden tek firma olarak SmartFactory, büyük bir ilgi ile karşılaşarak çok sayıda ziyaretçi çekti.

 
SmartFactory Satış Destek ve Marka Müdürü Barış ÇİÇEK ise EMO Hannover fuarı ve sundukları çözümler hakkında şunları söyledi;

 

“Endüstri 4.0’ın dünyada ve özellikle ülkemizde yaygınlaşmaya başlamasıyla beraber, küçük veya büyük tüm işletmelerin, piyasadaki varlığını devam ettirebilmeleri ve artan rekabet koşullarına dirençli olabilmeleri için üretimde doğru kurgulanmış ve eksiksiz bir dijital dönüşüme ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaç doğrultusunda Talaşlı İmalata özel olarak tasarlanan ve hayata geçirilen SmartFactory yazılımı, işletmelerde bulunan CNC ve PLC kontrollü makinalardan gerçek zamanlı olarak üretim verilerini toplama, görüntüleme ve raporlama yazılımı olarak hayata geçirilmiştir. 

Bu doğrultuda Üretim Yönetim Sistemimizi ve Endüstri 4.0 çözümlerimizi EMO Hannover fuarı gibi global bir sahnede dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara sunmak ve beklentilerimizin üzerinde ilgi görmek bizleri oldukça mutlu etti. Yurdumuzda gördüğümüz ilgi ve talebi aynı şekilde global sahnede de alacağımıza eminiz ve bunun için hazırız.”

Paylaş Tweet Paylaş
444 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM